Training

Omdat het je het nog niet goed genoeg kunt, maar het wel kunt leren

Werkweken schieten in een waas voorbij. Overvolle agenda’s en to-do lijsten, ellenlange vergaderingen, uitpuilende inboxen, brandjes die geblust moeten worden en ad-hoc verzoeken; allemaal schreeuwen ze om aandacht.

En in die stroomversnelling proberen we ons hoofd boven water te houden door – druk multitaskend – nog harder te werken en nog meer uren te maken.

Maar met langere dagen en harder werken gaan we er niet komen. Dat is niet de oplossing. Sterker: daarmee wordt het alleen maar erger.

Het gaat om slimmer werken; productief zijn in plaats van druk zijn. Bewuste keuzes maken waar je je tijd, aandacht en energie aan wilt besteden.

Meer bereiken in minder tijd

FutureProofMe biedt in-company trainingen voor teams en afdelingen op het gebied van Productiviteit en Doelbewust leven. Trainingen waarin je leert hoe je meer bereikt in minder tijd – en met minder stress. Waarin je leert hoe je grip houdt op je werk en je eigen agenda bepaalt. Hoe je toekomt aan de dingen die voor jóu belangrijk zijn.

Op maat

We maken trainingen op maat, passend bij wat jij en je team nodig hebben. Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Productiever als team
  • Productief plannen
  • Grip op je werk
  • Inbox management
  • To-do lijsten die werken
  • Overzicht houden
  • Time Management
  • en meer

Wil jij de productiviteit van je afdeling of je team verbeteren?
Neem geheel vrijblijvend contact op, dan sparren we er samen over.

Even voorstellen...

Hey!

Ik ben Joost van Grieken. Afgestudeerd in de Levensmiddelentechnologie en daarna jarenlang manager geweest binnen de voedingsmiddelenindustrie.

In 2006 maakte ik een haakse bocht en begon ik met het coachen en trainen van managers en high potentials. 

Tijdens mijn gesprekken met managers ging het de laatste jaren steeds vaker over Productiviteit. Met als grote vraag: hoe regel ik mijn werk en mijn leven?

Het ging over frustraties over overvolle agenda's, overzicht verliezen, overwhelm, niet aan de dingen toekomen die écht belangrijk waren, te weinig tijd voor creativiteit en te weinig rust voor focus en concentratie.Te veel werk en te weinig privé.

Met als gevolg vaak schuldgevoel, gevoel van tekortschieten, prikkelbaarheid en stress.

Voor mij heel herkenbaar.

Toen ik zelf nog manager was, was er een periode waarin mijn agenda eruitzag als een treinongeluk. Ik rende van vergadering naar vergadering, met tussendoor nauwelijks tijd om mijn actiepunten uit de vorige vergadering te lezen, laat staan er iets mee te doen.

Constant een overvol hoofd, overweldigd en met de stroom meedrijvend in plaats van zelf de koers uit te zetten.

Het was tijd voor een deep dive in de Productiviteit. Ik verslond boeken, volgde trainingen en probeerde ondertussen alle methoden en adviezen die ik tegenkwam uit. Ik werd als het ware een crashtestdummy van mijn eigen onderzoek, waardoor ik weet wat werkt en wat niet.

Die kennis en ervaring kwam van pas tijdens de coachingstrajecten en het resultaat was verbluffend. Mensen kregen weer grip op hun werk én meer gedaan, ervoeren meer rust en overzicht.

Door die successen begon ik mij af te vragen: hoe kan ik met mijn kennis en ervaring op het gebied van productiviteit meer mensen helpen? Want 1-op-1 coaching is fantastisch, maar mijn tijd en beschikbaarheid zijn beperkt.

En zo kwam FutureProofMe in de wereld: een trainingsbureau gespecialiseerd in Productiviteit en Doelbewust Leven. Met in eerste instantie alleen online productiviteitstrainingen en persoonlijke coaching.

Maar al snel kwamen er verzoeken van gecoachte managers of ik hun teams kon begeleiden in onderwerpen als timemanagement en productief samenwerken. En zo ontstond het idee van de in company trainingen

En we staan niet stil, want de volgende stap wordt een community op het gebied van productiviteit. Die plannen beginnen langzaamaan vorm te krijgen, waarover later meer…

Sjoerd

5/5

Joost verzorgde voor onze organisatie een training op maat over productiviteit en focus. Een goed voorbereide training en perfect op maat. Joost weet de deelnemers te betrekken, is persoonlijk en enthousiast. Dankzij de tips heb ik meer focus en bereik ik meer in dezelfde uren.

Malika

5/5

Eigenlijk was het meer een workshop dan een training. En daar was ik blij mee, want we hebben ter plekke met het team al gebrainstormd en afspraken gemaakt over hoe we productiever kunnen samenwerken. En het werkt!!

Sanne

5/5

Tijdens de training confronteerde Joost ons met hoe niet-productief we soms bezig waren. Erg gelachen. En we hebben na afloop meteen ideeën geïmplementeerd, zoals onze gezamenlijke focusblokken. Het geeft nu al resultaat.

Wil jij de productiviteit van je afdeling of je team verbeteren?
Neem geheel vrijblijvend contact op, dan sparren we er samen over.

Tom

5/5

Leuk dat Joost ook laat zien hoe we met onze manier van werken ons brein vaak dwarszitten. En wat we daaraan kunnen doen. Ik heb daardoor nu mijn dagplanning aangepast waardoor ik veel meer voor elkaar krijg.

Esther

5/5

Echt goede training. Niet de bekende standaard tips, maar een andere kijk op (samen)werken waarmee we direct aan de slag zijn gegaan. We halen nu gemakkelijker en sneller resultaten. Tof!