Mini-workshops

Korte online workshops waarmee je direct een stap maakt in je productiviteit

Mini-workshops zijn korte online workshops (meestal tussen de 1 en 1,5 uur) waarin je aan de slag gaat met één concreet aspect van productiviteit.

De kracht van Mini-workshops is dat we met één specifiek onderdeel van productiviteit aan de slag gaan. En anders dan in zogenaamde masterclasses of webinars die je vaak langs ziet komen, leer ik je precies welke stappen je kunt zetten om binnen dat onderwerp jouw productiviteit kunt verhogen. Zodat je direct resultaten behaalt (resultaat ziet).

Sommige Mini-workshops worden live gegeven, waarbij je kunt kiezen op welke datum je ze wilt volgen. Schikt geen van de genoemde data dan kun je altijd de replay bekijken.

Andere Mini-workshops zijn vooraf opgenomen en 24/7 beschikbaar.

Het huidige aanbod vind je hieronder. Maar houd vooral deze pagina in de gaten, want er komen er meer.  Ik hoop je te zien in een van de workshops!

Zo zijn er op dit moment workshops beschikbaar over Productief plannen en over To-do lijsten die werken.

Miniworkshop
Productief Plannen

Leer hoe je een weekplanning maakt, waarmee je je productiviteit verdubbelt en minimaal 5 uur tijd per week kunt besparen zónder harder te werken

Dé workshop voor jou als je het gevoel hebt dat de dagen en weken voorbijrazen terwijl je niet voldoende toekomt aan dat wat voor jóu belangrijk is.

In anderhalf uur tijd leer je hoe je slimmer kunt werken in plaats van harder te werken door regie te pakken op je werkweek.

Miniworkshop
To-do lijsten die werken

Raak jij gedemotiveerd door jouw ellenlange to-do lijsten?  Schuif jij aan het einde van iedere werkdag een hele zwik niet afgemaakte taken naar je lijst voor morgen? Of heb je helemaal geen to-do lijst, maar tig geeltjes op je bureau en je computerscherm? Of nog erger: probeer jij alles wat je moet/wilt doen te onthouden?

In deze workshop leer ik je hoe je een to-do lijst maakt die past bij hoe ons brein werkt. Waardoor je gemakkelijker aan de slag gaat, je uitstelgedrag vermindert en toekomt aan de dingen die er echt toe doen. Kortom: to-do lijsten die je productiviteit verhogen

Leer de psychologie van de to-do lijst en bereik meer in minder tijd.

Even voorstellen...

Hey! 

Ik ben Joost van Grieken. Afgestudeerd in de Levensmiddelentechnologie en daarna jarenlang manager geweest binnen de voedingsmiddelenindustrie.

In 2006 maakte ik een haakse bocht en begon ik met het coachen en trainen van managers en high potentials. 

Tijdens mijn gesprekken met managers ging het de laatste jaren steeds vaker over Productiviteit. Met als grote vraag: hoe regel ik mijn werk en mijn leven?

Het ging over frustraties over overvolle agenda's, overzicht verliezen, overwhelm, niet aan de dingen toekomen die écht belangrijk waren, te weinig tijd voor creativiteit en te weinig rust voor focus en concentratie.Te veel werk en te weinig privé.

Met als gevolg vaak schuldgevoel, gevoel van tekortschieten, prikkelbaarheid en stress.

Voor mij heel herkenbaar.

Toen ik zelf nog manager was, was er een periode waarin mijn agenda eruitzag als een treinongeluk. Ik rende van vergadering naar vergadering, met tussendoor nauwelijks tijd om mijn actiepunten uit de vorige vergadering te lezen, laat staan er iets mee te doen.

Constant een overvol hoofd, overweldigd en met de stroom meedrijvend in plaats van zelf de koers uit te zetten.

Het was tijd voor een deep dive in de Productiviteit. Ik verslond boeken, volgde trainingen en probeerde ondertussen alle methoden en adviezen die ik tegenkwam uit. Ik werd als het ware een crashtestdummy van mijn eigen onderzoek, waardoor ik weet wat werkt en wat niet.

Die kennis en ervaring kwam van pas tijdens de coachingstrajecten en het resultaat was verbluffend. Mensen kregen weer grip op hun werk én meer gedaan, ervoeren meer rust en overzicht.

Door die successen begon ik mij af te vragen: hoe kan ik met mijn kennis en ervaring op het gebied van productiviteit meer mensen helpen? Want 1-op-1 coaching is fantastisch, maar mijn tijd en beschikbaarheid zijn beperkt.

En zo kwam FutureProofMe in de wereld: een trainingsbureau gespecialiseerd in Productiviteit en Doelbewust Leven. Met in eerste instantie alleen online productiviteitstrainingen en persoonlijke coaching.

Maar al snel kwamen er verzoeken van gecoachte managers of ik hun teams kon begeleiden in onderwerpen als timemanagement en productief samenwerken. En zo ontstond het idee van de in company trainingen.

En we staan niet stil, want de volgende stap wordt een community op het gebied van productiviteit. Die plannen beginnen langzaamaan vorm te krijgen, waarover later meer…

Terence

5/5

Geen idee waarom ik nooit een weekplanning maakte. Het geeft zo veel meer helderheid. Ik maak veel betere keuzes en bespaar een hoop tijd. Soms is een workshop zoals Productief Plannen precies wat je nodig hebt. 

Mimoun

5/5

Wow, deze workshop bespaart me nu al veel tijd, gewoon omdat ik veel bewuster een keuze maak in wat ik wél/niet doe, en wanneer. Ik ben veel meer baas van mijn agenda en planning en heb m'n vergadertijd al behoorlijk teruggebracht. Ik heb besloten dat ik deze training een keer live wil volgen met m'n hele team. Als teamsessie. Ik weet zeker dat we dan gezamenlijk een stuk effectiever worden.

Ilse

5/5

Geweldige workshop met direct resultaat! Vorige week heb ik op maandagochtend 30 minuten geïnvesteerd in het maken van m'n weekplanning. En ik heb daarmee tijdens de week zeker een dag tijd bespaard. Vrijdagavond had ik echt een voldaan gevoel. Ik had alle belangrijke dingen gedaan en écht stappen gemaakt.